Sylvia K Persson

Hej igen, alla fina läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka. Har ni någonting trevligt planerat inför helgen? Det har i varje fall jag, men det är någonting som jag kommer att gå in lite mer på i ett annat inlägg lite senare. I just det här inlägget så hade jag nämligen tänkt skriva ett par ord om coachning och ledarskapsutveckling för dig i Skövde, Lidköping, Skara och Falköping med omnejd.

Det här har faktiskt varit oerhört efterfrågat bland er läsare och därför så vill jag ju givetvis kunna vara till så stor hjälp som möjligt! Det företaget som jag personligen har vänt mig till förut och som jag även skulle vilja rekommendera till alla er intresserade här idag heter inget mindre än Sylvia K Persson. Hon är verkligen oerhört duktig på det som hon gör och dessutom så är hennes tjänster inkorporerade med hästar, vilket är någonting som i varje fall gjorde så att jag fick upp ögonen lite mer och gjorde så att jag till sist tog steget och anmälde mig. Jag tycker verkligen att det är hit som man ska vända sig ifall man dels vill få hjälp med coachning, som det nu faktiskt verkar vara oerhört många av mina läsare som faktiskt är, eller ledarskapsutveckling samt om man nu då tycker om hästar. För mig så passade Sylvia K Persson mig jättebra och jag tycker verkligen att det har blivit en stor skillnad sedan jag provade på att gå till Sylvia K Persson. Hur som helst så hoppas jag nu att det här kommer att kunna vara behjälpligt på något vis för er som uttryckte ett intresse för detta och jag hoppas även att ni finner det som ni söker hos Sylvia K Persson!